MEGOLDÁSOK KERESÉSE
2012: sötét kor vége / 2013: Új kor kezdete

MENÜ

AMIT TILTANAK

 

Tudni, hogy nincs cél, tudni, hogy nincs Isten,
Félni, hogy talán igazság sincsen.
Tudni: az ész rövid, az akarat gyenge.
Hogy rá vagyok bízva a vak véletlenre.
És makacs reménységgel mégis, mégis hinni.
Hogy amit csinálok, az nem lehet semmi. 

(Teller Ede atomtudós)

 

dr. Egely György kutató mérnök

betiltott találmányok 1992-97

 


 Lássuk csak, hol tartunk 2011-12-ben?

Úgy tűnik, mint az elmúlt 20 év nem változtatott semmit a régi bevett hivatali eljárásokon. Minden megy a maga útján a régi bejáratott úton. Dr. Egely György kutató mérnök a 25-30 évét szánta a házi magfúziós készülék megvalósítására. Most, amikor célba érne, és az állam is adott 160 milliót a prototípus elkészítéséhez, a kivitelező cég tulajdonának 51%-át felvásárolta egy norvég olajipari cég, akinek természetesen nem érdeke a magfúziós készülék elkészítése. Meggyőződésem, hogy csak hátráltatni tudják, de a megvalósítást másik cégnél nem tudják megakadályozni.

 

Egely György szerint a sorozatban gyártott magfúziós készülék ellátná a házakat, lakásokat árammal és hővel. Ehhez ugyebár nem kell gáz, szén, olaj vagy fa. A készüléket sorozatgyártása esetén az ára mai árakon a 100 ezer Ft-ot érné el. Egy gázkazán a többszörösébe, még egy fatüzelésű kazán is többe kerül manapság. És tessék elképzelni, hogy a magfúziós készülék működtetéséhez elég lenne minimális értékű hulladék anyag súlyban és pénzben egyaránt, a veszélyes hulladékok (gumiabroncs őrlemény) is a meddőhányókkal együtt megfelelnének. Ennek eredményeképpen a jelenlegi zöld energiatermelők  (napkollektor, napelem, szélkerék, hőszivattyú) mehet a lecsóba, ahogy a kutató mérnök fogalmaz.

 

 

Szélmalomharc energia, vagy hideg magfúzió

Dr. Egely György, Jakab István 2012-11-30

 

Dr. Egely György szerint a Keshe féle állítás mögött semmiféle konkrétum nincs, sem kísérletileg igazolható jelenség, sem más által független módon előállítható kísérlet. Ugyanez a helyzet a Gróf Spanyol Zoltán készülékénél, ami valóban működik, mert az egy 60 éve ismert eljárás, de többletenergiát előállítani nem képes. Ezen kívül megismerhetik, hogy a bemutatásra került hideg magfúziós találmánya milyen nemzetközi elismeréseket szerzett.

 


 

A birodalom visszatolta a vonatot

Helyreigazítás – Jakab István:  Weboldalunkon a www.vntv.hu, 2012. Október 26-án, az „Elment a vonat” című műsorunkban megalapozatlanul keltettünk hamis látszatot. Jakab István reagál a VNTV szerkesztőségébe érkezett levélre.

 

Elment a vonat...       

Dr. Egely György nem kevesebbet, mint az életét tette fel arra, hogy egy működő, a gyakorlatban is sorozatban gyártható, a szabad energia kinyerésére alkalmas készüléket állítson elő az emberiség számára. A célegyenesben, amikor már minden megvalósulni látszik, mégis úgy tűnik, hogy egy megmászhatatlan falnak ütközünk. Korunk kolerája a korrupció és a háttérhatalmak csöndes munkálkodása akadályozhatja meg álmaink kiteljesülését. A műsor bemutatásával az Önök segítségére számítunk.

 

KESHE a kamu (Úgy baromság, ahogy van)

A KESHE nem más, mint egy hamis reménykeltés, amelyet az olaj lobbi finanszíroz. Kettős célja van. Egyrészt nyugodtan dőljünk hátra, mert ők már mindent megtettek azért, hogy a jövő szabad energiával működő rendszerét elkészítsék, másrészt közömbösek legyünk egy olyan megoldással szemben, ami valóban megvalósítható, ugyanakkor megfelelő tájékoztatás híján könnyen lejárathatóak és nevetségesek legyünk.

 

Mikor kerül piacra a házi magfúziós készülék?

Egy korábbi adásunkban bemutatott készülék, amely a – magfúzió a konyhában – elnevezést kapta, most már egy ötödik dimenziós formájában mutatkozik be.

 

Magfúzió a garázsban

(Fusion in the Garage) [EngSub] -- (www.ztka.hu)

A magyar elme újabb diadala a magfúzió békés felhasználása. Az energia függetlenség az egész emberiségnek egy új társadalmi forma megvalósulását teszi lehetővé. Ha ez még nem lenne elég akkor bemutatjuk az alkémiát gyakorlatban, ami azt jelenti,hogy a magfúzióval például: a szénből bármilyen anyagot, akár vasat, aranyat vagy palládiumot tudunk létrehozni. Ezt ne hidd el, nézd meg az adást és terjeszd!

 

György Egely - Cold Fusion [Project Foxhound - foxhound.tv]

Interjú Egely Györggyel a hidegfúzióról, egy modern, rendkívül olcsó, megújuló, fenntartható energiatermelési és fűtési eljárásról, ami akár ma is megvalósítható lenne minden háztartásban. Készült 2011.08.12-én, Magyarországon.

 

Lengyel Geoplutónikus energianyerő

Amikor nagy a szükség akkor jön a segítség. A világ energiaforrásai kiapadtak. Egy lengyel fizikus találmányával a geoplutónikus eljárással megoldható egy ország energiaellátása. Ennek első kísérleti bázisát Magyarországra szeretnék telepíteni, amihez nem kellene pénzt biztosítani, csak helyet és lehetőséget, hogy az így nyert energiát elektromos árammá hasznosítsák. Ehhez, csak a bürokráciát és a lobbi érdekeket kellene megdönteni.

 

Tesla villanykörtéje, mint kihagyott lehetőség

Egy újabb elfelejtett, eltitkolt találmány bemutatója az egypólusú villanykörte a parapercek adásában. Ha Tesla tudását komolyan veszi a világ, akár megszabadulhatunk az energiafüggőségtől, feleannyi hálózati vezetéket felhasználva. Az adásban bemutatjuk az egy szál vezetékről táplált 20W-os LED sort. Nem csalás, nem ámítás, egy szál vezetéken szalad oda-vissza az áram.

 

A tudomány fehérgalléros bűnözői

Képzeljétek el azt a napot, amikor az emberiség megtermelt erőforrásait az emberek javára használnánk és nem csoportérdekekre és az emberek pusztítására. Nem lenne éhezés, rák és a Marson telepítenénk kolóniákat. Kérdéseket teszünk föl felelős döntéshozóknak, hogy miért nincs lehetőség a sikerrel kecsegtető tudományos prototípusok kipróbálásához.

 

Papp János találmányai - illúzió-e a szennyezés mentes közlekedés?

Papp János találmányairól Egely György és Jakab István beszélget.

"Az elfelejtett Papp János nem egy, az összes Nobel díjas túdásával felér" (dr.Egely Gy.)

 

 

A jövő új energiái Egely György VNTV.hu


 

 

József Attila két verse Latinovits Zoltán előadásában. Zenei aláfestés: Max Richter - On The Nature Of Daylight. Képek/Videó: The Tree of Life / Az Élet fája (2011) - rendezte: Terrence Malick


 

Menü

Hírek

 • Kilakoltatási moratórium 2012.12.01
  2012-11-25 11:45:12

  Bővebben:   MNOnline

 • Nem hárítható át minden kockázat (bank-hitel)
  2012-11-24 22:13:48

  Bővebben: MNOnline

 • 112 000 család vár kilakoltatásra
  2012-11-16 14:44:09

  Bővebben: Index

 • Matolcsy: halomban állnak még a devizahitelek, bankreform kell
  2012-11-09 08:38:02

  "Mindenhol érzik már: a bankrendszer reformja nélkül nem kezelhetők a problémák" - írja Matolcsy György a legfrissebb Heti Válaszban megjelent könyvismertetőjében.

  Bővebben: Portfolio.hu

 • Egyéb

   

   

   Fenntartható-e a fejlődés?

  Amikor a többség IQ-ja rohamosan csökken...

   

  2012. október 26., péntek 05:00

  Kerülnék az eszközkezelőt

  "Bár megugrott az eszközkezelőnek felajánlott lakások száma, egyre több ügyfél panaszkodik arra, hogy a bankja nem az állami program keretein belül, hanem a piacon adna túl az ingatlanon. Míg az adósok az eszközkezelőnél megszabadulnának a hitelüktől, és bérlőként a lakásukban élhetnének tovább, a pénzintézeteknek kedvezőbb értékesítésnél maradhat a tartozásukból, ráadásul elveszítik az otthonukat."   Bővebben: MNOnline

   

  2011. augusztus 12., péntek

  RÓNA PÉTER:  Válasz a bankszövetség főtitkárának

  Ha a bankok úgy vélik, hogy nincs vaj a fejükön, akkor nem lehet kifogásuk egy vizsgálóbizottság felállítása ellen. 

  Teljes cikk:  MNOnline

   

  2011. augusztus 11., csütörtök

  Kovács Levente: A lakás- hitelekről demagógia és illúziók nélkül

  Sem az árfolyam-ingadozás extrém mértékét, sem a válság kitörését nem lehetett előre látni. 

  Teljes cikk:  MNOnline

   

   

   

  Elkerülhető-e a hamarosan várható összeomlás világunkban?


   

  A világnak már régen vége

  (csak még nem mondta be a Tv)

   

  "Vagy összeszeded magad, ...vagy megdöglesz!"


  Ha még, valaki kételkedne!

  Az államtitkár és a feltaláló


   

   

Asztali nézet