MEGOLDÁSOK KERESÉSE
2012: sötét kor vége / 2013: Új kor kezdete

MENÜ

2012. dec. 21 - Új Világ kezdete

 

"Az emberi lény része az egésznek, amit Univerzumnak nevezünk,
térben és időben behatárolt része. Önmagát, gondolatait, érzéseit-
a tudat valamiféle optikai csalódásaként - úgy érzékeli, mintha
azok  elkülönülnének a mindenség többi részétől. Ez a téveszme
egyfajta börtönt jelent: személyes vágyainkra korlátoz bennünket és arra,
hogy néhány hozzánk közelálló embert szeressünk.
Az a feladatunk, hogy a kört tágítva kiszabadítsuk magunkat ebből a
börtönből, és a kör magába foglaljon minden élőlényt, a természet teljes
egészét a maga szépségében."     Albert Einstein

 

Az anyagi világ értékrendje szerint élő ember azt mondja: Hiszem, ha látom!  A spirituális értékrendet is magába fogadni tudó ember pedig azt mondja: Meglátom, ha hiszem!

2012-ben érkezünk meg egy olyan korszakváltozáshoz, amelyet a materialista gondolkodással megérteni nem lehet. A spirituális gondolkodást magáévé tevő ember már jó ideje készül erre a korszakváltásra és boldog, hogy ezt a 13 ezer évenként bekövetkező és 2 ezer évig tartó arany (fény) korszak részese lehet. A jelenlegi (sötét) korszak lezárul és az átmenet kb. 20 évig tart, amely a világban gazdasági krízisek, természeti katasztrófák és csapások formájában jelenik meg. Aki ezt nem fogja tudni kezelni, nem sok szerencséje lesz a túlélésre. Aki viszont befogadó az újra, szebbé és boldogabbá teheti életét. Más és más módon közelítik meg a változás korát a különböző társadalmi csoportok, így az ezoterikus, vallásos, és materialista gondolkodású emberek. Már Szent Ágoston is megmondta: "A két világ (földi és a szellemi) egy!" Az emberek többsége elszakadt a gyökereitől, a természettől. Tudnia kellene mindenkinek, hogy ő az Univerzum része, gyermeke és e szerint az Univerzum törvénye alá van rendelve. A kozmikus óra nagyon lassan jár emberi léptékkel mérve. Most viszont elérkezett egy kozmikus időpont, amely nincs tekintettel senkire és semmire. Ez is az Univerzum Törvénye!

Természetesen senkit nem akarok meggyőzni egyik álláspont helyességéről sem. Nem vagyok sem hittérítő, sem agitátor. Minden ember szabad akarattal és döntésjoggal rendelkezik. A következményekért pedig viselni kell az erkölcsi felelősséget. Cselekedjen mindenki legjobb belátása szerint. De csak jót cselekedjen!

A következőkben Dr. PhD. Magyar László a NASA fizikusa (Amerikából települt haza) és Balogh Béla mérnök (Svédországból települt haza) mondja el véleményét a várható változásokról. Utána Dr. Egely György kutató mérnök beszél a gömbvillámról, mint az 5. dimenzió (ha úgy tetszik a túlvilág) hirnökeiről. Azután az ezoterikával foglalkozó személyek beszélnek ugyanerről a témakörről a saját szemszögükből. Mind a mérnök, a kutató és a fizika tudományok doktora azt mondja: a hivatalos tudomány egy zsákutca.

2012. december 21 ~ UNIVERZUM TV

Beszélgetés Dr. PhD. Magyar László fizikussal

A beszélgetés az UNIVERZUM TV-ben hangzott el Dr. PhD. Magyar László fizikussal. A beszélgetés eleje a várható katasztrófákról szól. Mások ezt az időpontot 2012.12.21 dátummal jelzik, míg ő egy folyamatot vizionál a jövő évre. Az egész beszélgetés rendkívül érdekes

 

 

VilágPanoráma: A rendes Új Világ  2012.11.19

Balogh Béla mutatja be  Elkezdődött... -

Új világrend vagy Aranykorszak? című új könyvét.

"Új korszak küszöbén állunk. Vannak, akik már régen várják, vannak, akiket rettegéssel tölt el, és vannak olyan társaink is, akik a már bekövetkezett változásokból alig vettek észre valamit, sőt, jövőképpel is csak korlátozott mértékben rendelkeznek... Az emberek többsége azonban nyugtalan, és - miközben életét mindenki csak az örök MOST-ban élheti - gondolatban előre-hátra szaladgál az időben, kutatja, keresi, hogy valójában mi az, ami volt (gondolok itt a torzításmentes történelmi eseményekre), és - főleg - mi az, ami felé haladunk?"

A korszakváltás - az átmenet a Halak korszakából a Vízöntő korszakába - belső folyamat. Az anyagi világ értékrendje szerint élő ember szembesül a valósággal: a pusztán anyagi értékekre és érdekekre épülő világ összeomlóban van, helyreállíthatatlan és menthetetlen. Az univerzális érvényű régi-új értékrendet - bár minden ember a szívében hordozza - felvállalni kevesen merik. Ez a belső konfliktus a külvilágban gazdasági krízisek, természeti katasztrófák és csapások formájában jelenik meg. Békésebb átmenetre csak azok számíthatnak, akik meg tudják teremteni a belső békét, és rá tudnak hangolódni a spirituális értékrendre. Lehet, hogy a soron következő Aranykorszak bölcsője a Kárpát-medence, és a folyamat már elkezdődött? A belső béke megteremtésében nyújt segítséget a könyvhöz mellékelt meditációs CD

 

 

A gömbvillámok, a túlvilág hírnökei --

dr. Egely György, Jakab István - VNTV

 

Dr. Egely György immár 30 éve kutatja a gömbvillámok jelenségét és mára egy különleges teóriával állt elő. Véleménye szerint a gömbvillámok negyedik dimenziós jelenségek, amelyek megnyilvánulási formái a háromdimenziós létezésünkben gömbvillám formájúak. Dr. Egely György zárójelben megjegyzi, hogy ezen a csatornán keresztül a túlvilággal is tudunk kapcsolódni. Egely szerint a „túlvilág az, amelyben halálunk után a lelkünk lakik”.

 

 

 

 A Plejádok M45 (Fiastyúk) a Royal Observatory felvételén

 

Nagyon megváltozik a Naprendszer -

derül ki a NASA-tól kiszivárgott információkból.pdf

 

 

2012.12.21. - Korszak vége - Új kor kezdete


 

A nagy változás előtt - amit a fotonövről tudni érdemes.pdf

 


 

 

Dimenzióváltás, vagy parasztvakítás? –

Partl Viktória, Jakab István VNTV-2012

Egyre több csatornából azt halljuk, hogy a jelenlegi sorsunk már végkifejlettben van, és nagy dimenzióváltással oldja meg az emberiség a problémáit. Valóban erre van szükség? Nem lehet, hogy arról szól az egész történet, hogy azok az erők, akik egyre jobban érzik, hogy kiderül róluk, hogy a császár mezítelen, mindenféle új programokat adnának az emberekhez, egyfajta spirituális maszlagot, hogy itt az idő, hogy dimenziót váltsunk és minden megoldódik, ugyanakkor nem nézünk szembe azokkal a problémákkal, amelyek a föld erőforrásainak a teljes kizsigerelése, a bankrendszer, illetve a felelőtlen fejlődés okozott.

Mi az igazság? Dimenzióváltás, vagy a dolog elkendőzése?

 

Üzenet Szelei Magdolnától -

LÉLEK TV      2012. nov. 27

Vége a Sötétségnek, és jön a Világosság. A MAG-lelkek egyesülése energetikai átlényegülése az Aranykor hajnalán, és hogyan teremti meg a Magyarok Istene az ő kiválasztott népének a Világbékét!

 

 

 

 

 

Menü

Hírek

  • Kilakoltatási moratórium 2012.12.01
    2012-11-25 11:45:12

    Bővebben:   MNOnline

  • Nem hárítható át minden kockázat (bank-hitel)
    2012-11-24 22:13:48

    Bővebben: MNOnline

  • 112 000 család vár kilakoltatásra
    2012-11-16 14:44:09

    Bővebben: Index

  • Matolcsy: halomban állnak még a devizahitelek, bankreform kell
    2012-11-09 08:38:02

    "Mindenhol érzik már: a bankrendszer reformja nélkül nem kezelhetők a problémák" - írja Matolcsy György a legfrissebb Heti Válaszban megjelent könyvismertetőjében.

    Bővebben: Portfolio.hu

  • Egyéb

     

     

     Fenntartható-e a fejlődés?

    Amikor a többség IQ-ja rohamosan csökken...

     

    2012. október 26., péntek 05:00

    Kerülnék az eszközkezelőt

    "Bár megugrott az eszközkezelőnek felajánlott lakások száma, egyre több ügyfél panaszkodik arra, hogy a bankja nem az állami program keretein belül, hanem a piacon adna túl az ingatlanon. Míg az adósok az eszközkezelőnél megszabadulnának a hitelüktől, és bérlőként a lakásukban élhetnének tovább, a pénzintézeteknek kedvezőbb értékesítésnél maradhat a tartozásukból, ráadásul elveszítik az otthonukat."   Bővebben: MNOnline

     

    2011. augusztus 12., péntek

    RÓNA PÉTER:  Válasz a bankszövetség főtitkárának

    Ha a bankok úgy vélik, hogy nincs vaj a fejükön, akkor nem lehet kifogásuk egy vizsgálóbizottság felállítása ellen. 

    Teljes cikk:  MNOnline

     

    2011. augusztus 11., csütörtök

    Kovács Levente: A lakás- hitelekről demagógia és illúziók nélkül

    Sem az árfolyam-ingadozás extrém mértékét, sem a válság kitörését nem lehetett előre látni. 

    Teljes cikk:  MNOnline

     

     

     

    Elkerülhető-e a hamarosan várható összeomlás világunkban?


     

    A világnak már régen vége

    (csak még nem mondta be a Tv)

     

    "Vagy összeszeded magad, ...vagy megdöglesz!"


    Ha még, valaki kételkedne!

    Az államtitkár és a feltaláló


     

     

Asztali nézet